Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

White wine continuous protein stabilisation: industrial viablity

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:338
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX338
  • Autors:

    Salazar González, Fernando Noé
  • Altres:

    Data: 2008-01-25
    Departament/Institut: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469127032 http://hdl.handle.net/10803/8556
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Salazar González, Fernando Noé
    Director: López Bonillo, Francisco
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: unstable wine protein;adsorption;white wine; zirco entonite
    Títol: White wine continuous protein stabilisation: industrial viablity
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 62 - Enginyeria. Tecnologia
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    62 - Enginyeria. Tecnologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar