URV Institutional Repository
Español Català English
Title
Effect of food extracts and bioactive food compounds on the mechanism of atherosclerosis and nutritional biomarkers - TDX:1096
PublisherUniversitat Rovira i Virgili
Languageeng
SourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Date2012-07-13
AuthorCatalán Santos, Úrsula
Formatapplication/pdf
Format223 p.
KeywordsMetabolòmica
KeywordsModels cel·lulars
KeywordsAlfa-tocoferol
KeywordsExtracte de cacahuet
KeywordsEritrocits
KeywordsTNF-alfa
KeywordsTHP-1
KeywordsHAEC
Subject576 - Biologia cel·lular i subcel·lular. Citologia
Subject57 - Biologia
Departament/Institute Departament de Medicina i Cirurgia
Departament/InstituteUniversitat Rovira i Virgili.
DirectorSolà Alberich, Rosa Maria
TitleEffect of food extracts and bioactive food compounds on the mechanism of atherosclerosis and nutritional biomarkers
Identifierhttp://hdl.handle.net/10803/84046
Search your registry in
Available files
Memoria

Information

© 2016 Universitat Rovira i Virgili