Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Metabolic and molecular adaptation of wine yeasts at low temperature fermentation: strategies for their genetic improvement

  • Identification data

    Identifier: TDX:1226
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1226
  • Authors:

    López Malo, María
  • Others:

    Date: 2013-06-14
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/123828
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: López Malo, María
    Director: Guillamón Navarro, José Manuel
    Format: application/pdf 321 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: vi, llevat, Saccharomyces, mecanismes d'adaptació a la abaixa temperatura, metabolómica, fermentació a baixa temperatura, metabolisme lipidic, millora genetica de llevats, evolució dirigida
    Title: Metabolic and molecular adaptation of wine yeasts at low temperature fermentation: strategies for their genetic improvement
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica 57 - Biologia
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
    57 - Biologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar