Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Development of techniques for the analysis of acetic acid bacteria populations and their interaction in different food environments

  • Identification data

    Identifier: TDX:1440
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1440
  • Authors:

    Valera Martínez, María José
  • Others:

    Date: 2014-11-11
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/284451
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Valera Martínez, María José
    Director: Mateo Alesanco, Estibaliz Mas i Baron, Albert, 1953-
    Format: application/pdf 325 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: cellulose molecular techniques acetic acid bacteria celulosa técnicas moleculares bacterias acéticas intercel·lular cel·lulosa biofilm tècniques moleculars bacteris acètics
    Title: Development of techniques for the analysis of acetic acid bacteria populations and their interaction in different food environments
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica 574 - Ecologia general i biodiversitat
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
    574 - Ecologia general i biodiversitat
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar