Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Influence of non-Saccharomyces yeast on winemaking and quality

  • Identification data

    Identifier: TDX:2961
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX2961
  • Authors:

    Lleixà Daga, Jéssica
  • Others:

    Date: 2019-06-17
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/667716
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Lleixà Daga, Jéssica
    Director: Mas Barón, Albert Portillo Guisado, Maria del Carmen
    Format: 300 p. application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: Hanseniaspora vineae Alcoholic fermentation Non-Saccharomyces yeast Hanseniaspora vineae Fermentación alcohólica Levaduras no-Saccharomyce Hanseniaspora vineae Fermentació alcohòlica Llevats no-Saccharomyces
    Title: Influence of non-Saccharomyces yeast on winemaking and quality
    Subject: 579 577 574 573 Ciències Hanseniaspora vineae Alcoholic fermentation Non-Saccharomyces yeast Hanseniaspora vineae Fermentación alcohólica Levaduras no-Saccharomyce Hanseniaspora vineae Fermentació alcohòlica Llevats no-Saccharomyces
  • Keywords:

    579
    577
    574
    573
    Ciències
    Hanseniaspora vineae
    Alcoholic fermentation
    Non-Saccharomyces yeast
    Hanseniaspora vineae
    Fermentación alcohólica
    Levaduras no-Saccharomyce
    Hanseniaspora vineae
    Fermentació alcohòlica
    Llevats no-Saccharomyces
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar