Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effect of low temperature fermentation and nitrogen content on wine yeast metabolism

  • Identification data

    Identifier: TDX:432
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX432
  • Authors:

    Beltran Casellas, Gemma
  • Others:

    Date: 2005-03-04
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: urn:isbn:8468962740 http://hdl.handle.net/10803/8651
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Beltran Casellas, Gemma
    Director: Rozès Rozès, Nicolas
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: saccahromyces cerevisiae lipids llevats nitrogen aroma baixes temperatures fermentació alcoholica
    Title: Effect of low temperature fermentation and nitrogen content on wine yeast metabolism
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar