Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.

  • Identification data

    Identifier: TDX:440
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX440
  • Authors:

    Novo Molinero, Maite
  • Others:

    Date: 2006-06-30
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: urn:isbn:9788469075975 http://hdl.handle.net/10803/8659
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Novo Molinero, Maite
    Director: Mas i Baron, Albert, 1953- Rozès Rozès, Nicolas
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: llevat rehidratació adaptació metabolisme fermentació enologia
    Title: Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar