Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc

  • Identification data

    Identifier: TDX:448
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX448
  • Authors:

    Duran Montgé, Pere
  • Others:

    Date: 2008-04-17
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: cat
    Identifier: urn:isbn:9788469194856 http://hdl.handle.net/10803/8667
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Duran Montgé, Pere
    Director: García Vallvé, Santiago Esteve Garcia, Enric
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: porc greix àcids grassos lipogèncesis expressió gènica
    Title: Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 619 - Veterinària 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    619 - Veterinària
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar