Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae

  • Identification data

    Identifier: TDX:462
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX462
  • Authors:

    Fort Marsal, Maria Francesca
  • Others:

    Date: 1997-07-11
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: spa
    Identifier: urn:isbn:9788469362839 http://hdl.handle.net/10803/8683
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Fort Marsal, Maria Francesca
    Director: Zamora Marín, Fernando Arola Ferrer, Lluís
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: pesticides diclofuanida Saccharomyces cerevisiae aturades relentiment fermentació alcohòlica coure
    Title: Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar