Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Estudio de la microbiota asociada al proceso de fermentación de las aceitunas arbequinas de mesa

  • Identification data

    Identifier: TDX:471
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX471
  • Authors:

    Hurtado Fernández-Anchuela, Albert
  • Others:

    Date: 2010-07-29
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: spa
    Identifier: urn:isbn:9788469402894 http://hdl.handle.net/10803/8692
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Hurtado Fernández-Anchuela, Albert
    Director: Rozès Rozès, Nicolas Reguant Miranda, Cristina
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: table olives aceitunas de mesa fermentación bacteriocinas lactobacillus
    Title: Estudio de la microbiota asociada al proceso de fermentación de las aceitunas arbequinas de mesa
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar