Tesis doctorals> Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques

Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica

  • Identification data

    Identifier: TDX:529
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX529
  • Authors:

    Perelló Berenguer, Gemma
  • Others:

    Date: 2010-05-21
    Departament/Institute: Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques Universitat Rovira i Virgili.
    Language: cat
    Identifier: urn:isbn:9788469354292 http://hdl.handle.net/10803/8750
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Perelló Berenguer, Gemma
    Director: Llobet i Mallafre, Joan Maria Domingo Roig, José Luis
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: tècniques culinàries ingesta contaminants químics
    Title: Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 615 - Farmacologia. Terapèutica. Toxicologia. Radiologia 54 - Química 504 - Ciències del medi ambient
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    615 - Farmacologia. Terapèutica. Toxicologia. Radiologia
    54 - Química
    504 - Ciències del medi ambient
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar