Tesis doctorals> Departament de Química

Olive oil characterization using excitation-emission fluorescence spectroscopy and three-way methods of analysis

  • Identification data

    Identifier: TDX:778
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX778
  • Authors:

    Guimet Vila, Francesca
  • Others:

    Date: 2005-11-18
    Departament/Institute: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
    Language: eng
    Identifier: urn:isbn:8468981699 http://hdl.handle.net/10803/9000
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Guimet Vila, Francesca
    Director: Ferré Baldrich, Joan Boqué Martí, Ricard
    Format: application/pdf
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: mètodes de tres vies oli d'oliva fluorescència quimiometria
    Title: Olive oil characterization using excitation-emission fluorescence spectroscopy and three-way methods of analysis
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 543 - Química analítica 517 - Anàlisi
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    543 - Química analítica
    517 - Anàlisi
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar