Tesis doctorals> Departament de Química

Control de calidad de la maduración fenólica de la uva tinta mediante espectroscopia FT-MIR

  • Identification data

    Identifier: TDX:986
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX986
  • Authors:

    Fragoso García, Sandra
  • Others:

    Date: 2011-10-04
    Departament/Institute: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
    Language: spa
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/42939
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Fragoso García, Sandra
    Director: Mestres Solé, Montserrat Busto Busto, Olga
    Format: application/pdf 377 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: Calibración multivariante Espectroscopia FT-MIR Uva tinta Maduración fenólica
    Title: Control de calidad de la maduración fenólica de la uva tinta mediante espectroscopia FT-MIR
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 543 - Química analítica
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    543 - Química analítica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar