Tesis doctorals> Departament de Medicina i Cirurgia

Effect of food extracts and bioactive food compounds on the mechanism of atherosclerosis and nutritional biomarkers

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1096
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1096
  • Autores:

    Catalán Santos, Úrsula
  • Otros:

    Fecha: 2012-07-13
    Departamento/Instituto: Departament de Medicina i Cirurgia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/84046
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Catalán Santos, Úrsula
    Director: Solà Alberich, Rosa Maria
    Formato: application/pdf 223 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Metabolòmica Models cel·lulars Alfa-tocoferol Extracte de cacahuet Eritrocits TNF-alfa THP-1 HAEC
    Título: Effect of food extracts and bioactive food compounds on the mechanism of atherosclerosis and nutritional biomarkers
    Materia: 576 - Biologia cel·lular i subcel·lular. Citologia 57 - Biologia
  • Palabras clave:

    576 - Biologia cel·lular i subcel·lular. Citologia
    57 - Biologia
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar