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Microbiological analysis and control of the fruit vinegar production process

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1124
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1124
  • Autores:

    Hidalgo Albornoz, Claudio Esteban
  • Otros:

    Fecha: 2012-10-23
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/96296
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Hidalgo Albornoz, Claudio Esteban
    Director: Torija Martínez, Mª Jesús Mateo Alesanco, Estibaliz
    Formato: application/pdf 308 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Grape Blueberry Persimmon Strawberry Acetification DNA extraction Yeast Acetic acid bacteria Starter culture
    Título: Microbiological analysis and control of the fruit vinegar production process
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica 574 - Ecologia general i biodiversitat
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
    574 - Ecologia general i biodiversitat
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