Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effect of different dietary factors on intramuscular fat content in pigs

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1134
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1134
  • Autores:

    Tous Closa, Núria
  • Otros:

    Fecha: 2012-11-09
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/96335
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Tous Closa, Núria
    Director: Esteve Garcia, Enric
    Formato: application/pdf 330 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Aminoàcids Proteïna Vitamina A Àcid linoleic conjugat Porcs Metabolisme de lípids Qualitat de la carn
    Título: Effect of different dietary factors on intramuscular fat content in pigs
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola 619 - Veterinària 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
    619 - Veterinària
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar