Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Wine yeast: the challenge of low temperature

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1237
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1237
  • Autores:

    Salvadó i Belart, Zoel
  • Otros:

    Fecha: 2013-07-19
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/123982
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Salvadó i Belart, Zoel
    Director: Guillamón Navarro, José Manuel Cordero Otero, Ricardo
    Formato: application/pdf 157 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Modeling microbial growth Predictive microbiology Saccaromyces Proteomic analisis Low-temperature Yeast
    Título: Wine yeast: the challenge of low temperature
    Materia: 579 - Microbiologia 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    579 - Microbiologia
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar