Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

Bentonite fining during different white winemaking stages: effect on the chemical and sensory properties of the wine

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1249
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1249
  • Autores:

    Lira Miranda, Eugenio Cristian
  • Otros:

    Fecha: 2013-09-10
    Departamento/Instituto: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/125664
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Lira Miranda, Eugenio Cristian
    Director: López Bonillo, Francisco Noé Salazar, Fernando
    Formato: application/pdf 121 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: protein stabilization white wine Bentonite
    Título: Bentonite fining during different white winemaking stages: effect on the chemical and sensory properties of the wine
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar