Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Modulation of mir-33 and mir-122 by dietary polyphenols

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1257
  • Autores:

    Baselga Escudero, Laura
  • Otros:

    Fecha: 2013-07-25
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/126446
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Baselga Escudero, Laura
    Director: Arola Arnal, Anna Bladé i Segarra, M. Cinta (Maria Cinta)
    Formato: application/pdf 214 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: metabolisme pronthocynidins polyphenols lipids epigenètica miR-122 miR-33 miRNAs
    Título: Modulation of mir-33 and mir-122 by dietary polyphenols
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar