Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effects of polyphenols and omega-3 pufas on hepatic oxidative stress

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1274
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1274
  • Autores:

    Fernández Iglesias, Anabel
  • Otros:

    Fecha: 2013-10-14
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/127632
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fernández Iglesias, Anabel
    Director: Mulero Abellán, Miquel Salvadó Rovira, Josepa
    Formato: application/pdf 200 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Omega-3 PUFAs Polyphenols Oxidative Stress Liver
    Título: Effects of polyphenols and omega-3 pufas on hepatic oxidative stress
    Materia: 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
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