Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

Application of infrared spectroscopy in mid-infrared range combined with multivariate analysis to study yeasts involved in wine production

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:2256
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX2256
  • Autores:

    Puxeu Vaqué, Miquel
  • Otros:

    Departamento/Instituto: Universitat Rovira i Virgili. Departament d'Enginyeria Química
    Fecha: 2015-11-12
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/386448
    Director: De Lamo Castellví, Sílvia
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Puxeu Vaqué, Miquel
    Formato: 184 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Saccharomyces cerevisiae Espectroscopia de l'infrarroig Quimiometria Espectroscopia del infrarrojo Infrared Spectroscopy Multivariate Analysis
    Título: Application of infrared spectroscopy in mid-infrared range combined with multivariate analysis to study yeasts involved in wine production
    Materia: Enginyeria i Arquitectura 543 - Química analítica 579 - Microbiologia 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Palabras clave:

    Enginyeria i Arquitectura
    543 - Química analítica
    579 - Microbiologia
    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar