Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Impact of Proanthocyanidins on Intestinal Dysfunction Induced by Nutritional or Chemical Agents

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:3103
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX3103
  • Autores:

    González Quilen, Carlos Alberto
  • Otros:

    Fecha: 2020-09-16
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/669807
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: González Quilen, Carlos Alberto
    Director: Terra Barbadora, Ximena Blay Olivé, Maria Teresa
    Formato: 204 p. application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Inflammation Intestine Proanthocyanidin Inflamación Intestino Proantocianidinas Inflamació Intestí Proantocianidines
    Título: Impact of Proanthocyanidins on Intestinal Dysfunction Induced by Nutritional or Chemical Agents
    Materia: 663/664 616.3 6 577 Ciéncias de la salud Inflammation Intestine Proanthocyanidin Inflamación Intestino Proantocianidinas Inflamació Intestí Proantocianidines
  • Palabras clave:

    663/664
    616.3
    6
    577
    Ciéncias de la salud
    Inflammation
    Intestine
    Proanthocyanidin
    Inflamación
    Intestino
    Proantocianidinas
    Inflamació
    Intestí
    Proantocianidines
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar