Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

White wine continuous protein stabilisation: industrial viablity

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:338
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX338
  • Autores:

    Salazar González, Fernando Noé
  • Otros:

    Fecha: 2008-01-25
    Departamento/Instituto: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469127032 http://hdl.handle.net/10803/8556
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Salazar González, Fernando Noé
    Director: López Bonillo, Francisco
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: unstable wine protein;adsorption;white wine; zirco entonite
    Título: White wine continuous protein stabilisation: industrial viablity
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 62 - Enginyeria. Tecnologia
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    62 - Enginyeria. Tecnologia
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar