Tesis doctorals> Departament d'Enginyeria Química

Potential of blanquilla pear variety to produce pear spirits:influence of the fermentation and distillation conditions in the final quality of the spirits

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:345
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX345
  • Autores:

    García Llobodanin, Laura Andrea
  • Otros:

    Fecha: 2008-10-21
    Departamento/Instituto: Departament d'Enginyeria Química Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469188644 http://hdl.handle.net/10803/8563
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: García Llobodanin, Laura Andrea
    Director: López Bonillo, Francisco
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: aguardiente de frutas peras composición aromática fermentación destilación
    Título: Potential of blanquilla pear variety to produce pear spirits:influence of the fermentation and distillation conditions in the final quality of the spirits
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar