Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Avaluació dels condicionants del most en el desenvolupament de la fermentació alcohòlica a baixes temperatures

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:425
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX425
  • Autores:

    Llauradó Reverchon, Josep Maria
  • Otros:

    Fecha: 2002-10-23
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/8644 http://www.tdx.cat/TDX-0108103-100007 68808717 T-78-2003
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Llauradó Reverchon, Josep Maria
    Director: Constantí i Garriga, Magdalena Mas i Baron, Albert, 1953-
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: saccha/omyle fermentació alcohòlica baixes temperatures nitrògen
    Título: Avaluació dels condicionants del most en el desenvolupament de la fermentació alcohòlica a baixes temperatures
    Materia: 663/664 saccha/omyle fermentació alcohòlica baixes temperatures nitrògen
  • Palabras clave:

    663/664
    saccha/omyle
    fermentació alcohòlica
    baixes temperatures
    nitrògen
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar