Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Influència de components de vins sobre el metabolisme d'Oenococcus oeni i sobre la seva dinàmica de poblacions a la fermentació malolàctica.

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:428
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX428
  • Autores:

    Carreté Aixalà, Ramon
  • Otros:

    Fecha: 2002-12-12
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:8468835145 http://hdl.handle.net/10803/8647
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Carreté Aixalà, Ramon
    Director: Constantí i Garriga, Magdalena Bordons de Porrata-Doria, Albert
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: vi bacteris làctics microbiologia enològica oenococcus oeni
    Título: Influència de components de vins sobre el metabolisme d'Oenococcus oeni i sobre la seva dinàmica de poblacions a la fermentació malolàctica.
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 633 - Cultius i produccions 00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    633 - Cultius i produccions
    00 - Ciència i coneixement. Investigació. Cultura. Humanitats
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar