Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effect of low temperature fermentation and nitrogen content on wine yeast metabolism

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:432
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX432
  • Autores:

    Beltran Casellas, Gemma
  • Otros:

    Fecha: 2005-03-04
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:8468962740 http://hdl.handle.net/10803/8651
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Beltran Casellas, Gemma
    Director: Rozès Rozès, Nicolas
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: saccahromyces cerevisiae lipids llevats nitrogen aroma baixes temperatures fermentació alcoholica
    Título: Effect of low temperature fermentation and nitrogen content on wine yeast metabolism
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar