Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:440
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX440
  • Autores:

    Novo Molinero, Maite
  • Otros:

    Fecha: 2006-06-30
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469075975 http://hdl.handle.net/10803/8659
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Novo Molinero, Maite
    Director: Mas i Baron, Albert, 1953- Rozès Rozès, Nicolas
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: llevat rehidratació adaptació metabolisme fermentació enologia
    Título: Biochemistry and physiology of rehydration and adaptation of active dry wine yeast for winemaking.
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar