Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Quantificació, Identificació i Tipificació de llevats mitjançant lús de diferents tècniques moleculars

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:447
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX447
  • Autores:

    Hierro Crivillé, Núria
  • Otros:

    Fecha: 2007-05-24
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:9788469124284 http://hdl.handle.net/10803/8666
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Hierro Crivillé, Núria
    Director: Guillamón Navarro, José Manuel Mas i Baron, Albert, 1953-
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: llevats vínics quantificacií identificació i tipificació
    Título: Quantificació, Identificació i Tipificació de llevats mitjançant lús de diferents tècniques moleculars
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar