Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:448
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX448
  • Autores:

    Duran Montgé, Pere
  • Otros:

    Fecha: 2008-04-17
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:9788469194856 http://hdl.handle.net/10803/8667
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Duran Montgé, Pere
    Director: García Vallvé, Santiago Esteve Garcia, Enric
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: porc greix àcids grassos lipogèncesis expressió gènica
    Título: Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 619 - Veterinària 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    619 - Veterinària
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar