Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Aplicació de técniques de cromatografia líquida de proteïnes (fplc) a l'estudi de vins blancs.

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:455
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX455
  • Autores:

    Canals Bosch, Joan Miquel
  • Otros:

    Fecha: 1997-10-30
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:9788469245293 http://hdl.handle.net/10803/8675
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Canals Bosch, Joan Miquel
    Director: Zamora Marín, Fernando Arola Ferrer, Lluís
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: electroforesi FPLC vi Proteïnes
    Título: Aplicació de técniques de cromatografia líquida de proteïnes (fplc) a l'estudi de vins blancs.
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 543 - Química analítica 517 - Anàlisi
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    543 - Química analítica
    517 - Anàlisi
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar