Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Dehydration tolerance in yeast

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:457
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX457
  • Autores:

    Rodríguez Porrata, Boris alejandro
  • Otros:

    Fecha: 2010-04-16
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469333846 http://hdl.handle.net/10803/8678
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Rodríguez Porrata, Boris alejandro
    Director: Cordero Otero, Ricardo Escoté Miró, Xavier
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Deshidratació estrès llevats
    Título: Dehydration tolerance in yeast
    Materia: 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar