Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Caracterització química de l'enterboliment proteic espontani del vi blanc

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:459
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX459
  • Autores:

    Esteruelas Coma, Mireia
  • Otros:

    Fecha: 2010-07-02
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/8680 http://www.tdx.cat/TDX-0909110-100335 9788469354186 T-1404-2010
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Esteruelas Coma, Mireia
    Director: Canals Bosch, Joan Miquel Zamora Marín, Fernando
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Vi blanc proteïnes inestables enterboliment bentonita tests estabilitat compostos fenòlics
    Título: Caracterització química de l'enterboliment proteic espontani del vi blanc
    Materia: 663/664 Vi blanc proteïnes inestables enterboliment bentonita tests estabilitat compostos fenòlics
  • Palabras clave:

    663/664
    Vi blanc
    proteïnes inestables
    enterboliment
    bentonita
    tests estabilitat
    compostos fenòlics
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar