Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:462
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX462
  • Autores:

    Fort Marsal, Maria Francesca
  • Otros:

    Fecha: 1997-07-11
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: urn:isbn:9788469362839 http://hdl.handle.net/10803/8683
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fort Marsal, Maria Francesca
    Director: Zamora Marín, Fernando Arola Ferrer, Lluís
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: pesticides diclofuanida Saccharomyces cerevisiae aturades relentiment fermentació alcohòlica coure
    Título: Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar