Tesis doctorals> Departament de Medicina i Cirurgia

Dietary effects on cardiovascular disease risk biomarkers

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:651
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX651
  • Autores:

    Valls Zamora, Rosa Maria
  • Otros:

    Fecha: 2009-10-09
    Departamento/Instituto: Departament de Medicina i Cirurgia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469290521 http://hdl.handle.net/10803/8873
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Valls Zamora, Rosa Maria
    Director: Sola Alberich, Rosa Maria
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Productes del cacau fibra soluble compostos fenòlics oli d'oliva biomarcadors malalties cardiovasculars
    Título: Dietary effects on cardiovascular disease risk biomarkers
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 61 - Medicina 0 - Generalitats
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    61 - Medicina
    0 - Generalitats
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar