Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

In silico methodologies for the design of functional foods that can prevent cardiovascular diseases

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:925
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX925
  • Autores:

    Sala Argüello, Esther
  • Otros:

    Fecha: 2011-04-28
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/33626
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Sala Argüello, Esther
    Director: Pujadas Anguiano, Gerard
    Formato: application/pdf 206 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Prediccio bioactivitat Productes naturals Cribatge virtual Aliments funcionals La sindrome metabòlica Inflamació
    Título: In silico methodologies for the design of functional foods that can prevent cardiovascular diseases
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 61 - Medicina 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica 512 - Àlgebra 004 - Informàtica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    61 - Medicina
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
    512 - Àlgebra
    004 - Informàtica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar