Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Diferencias entre cerveza industrial envasada en aluminio y envasada en vidrio

  • Identification data

    Identifier: TFM:331
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM331
  • Authors:

    Farfán Martínez, Alejandro
  • Others:

    Keywords: cervesa, alumini, vidre beer, aluminum, glass cerveza, aluminio, vidrio
    Title in different languages: Diferències entre cervesa industrial envasada en alumini i envasada en vidre Differences between industrial beer packed in aluminum and packed in glass Diferencias entre cerveza industrial envasada en aluminio y envasada en vidrio
    Subject areas: Enologia Enology Enología
    Confidenciality: No
    Academic year: 2017-2018
    Student: Farfán Martínez, Alejandro
    Department: Bioquímica i Biotecnologia
    Work's public defense date: 2018-09-12
    TFM credits: 15
    Project director: de Mier Vinué, Jordi
    Abstract: Aquest treball es basa en la comparació dels dos envasos més populars per a la cervesa a nivell global. Per aquest motiu es donen a conèixer els factors més importants que afecten a aquesta beguda un cop envasada, així com els avantatges i desavantatges de cada un. A més es van analitzar una sèrie de diferents estils de cervesa en les dues presentacions d'envàs. Es van observar resultats mesurables i alguns perceptibles sensoriamente, com ho són l'amargor, el pH i el color. This work is based on the comparison of the two most popular containers for beer worldwide. For this reason, the most important factors that affect this beverage once packaged, as well as the advantages and disadvantages of each are disclosed. In addition, a series of different beer styles were analyzed in both packaging presentations. Measurable results and some sensory perceptible results were observed and tested, such as bitterness, pH and color. Este trabajo se basa en la comparación de los dos envases más populares para la cerveza a nivel global. Por este motivo se dan a conocer los factores más importantes que afectan a esta bebida una vez envasada, así como las ventajas y desventajas de cada uno. Además se analizaron una serie de distintos estilos de cerveza en ambas presentaciones de envase. Se observaron resultados medibles y algunos perceptibles sensoriamente, como lo son el amargor, el pH y el color.
    Subject: Enologia
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Language: Castellà
    Education area(s): Begudes Fermentades
    Title in original language: Diferencias entre cerveza industrial envasada en aluminio y envasada en vidrio
    Creation date in repository: 2018-10-25
  • Keywords:

    Enologia
    Enology
    Enología
    Enologia
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar