Universitat Rovira i Virgili

Segona Edició del Micro-Mooc sobre accés obert

Accés Obert  - 

El CRAI de la a URV col·labora en el "Micro-MOOC sobre Accés Obert" que coordina i organitza la Universitat oberta de Catalunya (UOC), en el marc de la Setmana Internacional de l'Accés Obert (Open Access Week).

L'objectiu d'aquest curs, que enguany celebra la seva segona edició, és difondre conceptes i nocions bàsiques sobre l'accés obert mostrant quins són els beneficis de la publicació en obert; quin és el marc legal que l'acompanya; quines són les polítiques editorials de les revistes; què són les llicències de publicació; quins són els estàndards i les eines per a gestionar, difondre i preservar les dades de recerca, i com l'accés obert té un impacte clar en la visibilitat de la recerca dels investigadors.

El curs té una durada de cinc dies (del 22 al 26 d'octubre) i cada dia s'aniran fent piulades informatives a través del compte @moocmicro. En català amb l'etiqueta #OAMOOC i en anglès amb #OAMOOC18.

Aquest Micro-MOOC compta amb el suport de l'European University Association (EUA), la Ligue des Bibliothèques de Recherche (LIBER), SPARC Europe i el CSUC.

Trobareu més informació a la web del curs.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar