Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:3969
    Autors:
    Almeida Costa, Brunna Yasmin
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2021-09-09
    Resum: La necessitat de portar una alimentació i un estil de vida saludable s’ha dificultat en la societat actual. L’objectiu d’aquest projecte és el disseny d’un nou concepte de negoci que incorpora en el mateix establiment, un restaurant amb menjar sostenible, ecològic i saludable, una consulta dietètica i una botiga amb aliments de proximitat, sostenibles i ecològics. La metodologia utilitzada és la descripció de cadascuna de les parts del negoci. S’ha aconseguit crear menús amb plats saludables i variats, crear una consulta de nutrició personalitzada i oferir als clients productes de qualitat, ecològics i de proximitat.
    Matèria: Nutrició
    Idioma: Català
    Àrees temàtiques: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiant: Almeida Costa, Brunna Yasmin
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Títol en diferents idiomes: Proyecto de restauración colectiva y nutrición clínica personalizada dirigida por dietistas-nutricionistas en verso a la alimentación sostenible, ecológica y saludable Collective catering and clinical nutrition project by dietitians-nutritionists in towards sustainable, ecological and healthy eating Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Data de la defensa del treball: 2021-06-07
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: Restaurante, consulta dietética, comida saludable Restaurant, dietary consultation, healthy food Restaurant, consulta dietètica, menjar saludable
    Confidencialitat: No
    Crèdits del TFG: 9
    Títol en la llengua original: Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable
    Director del projecte: Martí Cid, Roser
    Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Ciencias de la salud
    Health sciences
    Ciències de la salut
    Nutrició
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar