Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Development of antihypertensive protein hydrolysates from a vegetable co-product

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:7394
  • Autors:

    Serrano López, Alejandro
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2024-07-11
    Resum: Els coproductes agroalimentaris han sorgit com una font de compostos bioactius capaços de tractar la hipertensió, com els hidrolitzats de pèptids. Per tant, l'objectiu d'aquest estudi era obtenir un hidrolitzat proteic amb activitat inhibidora de l'enzim convertidor d'angiotensina (ACEi), que és un enzim implicat en el desenvolupament de la hipertensió. Es van provar seixanta hidrolitzats obtinguts d'un coproducte agrícola per a l'activitat de l'ACEi, seleccionant els hidrolitzats H10 i H60 per provar el seu efecte antihipertensiu en rates espontàniament hipertenses. Segons aquest estudi, es va trobar que l'hidrolitzat H60 tenia activitat antihipertensiva, el que el converteix en un compost prometedor per utilitzar-lo com a agent antihipertensiu.
    Matèria: Antihipertensius
    Idioma: en
    Àrees temàtiques: Bioquímica y biotecnología Biochemistry and biotechnology Bioquímica i biotecnologia
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiant: Serrano López, Alejandro
    Curs acadèmic: 2022-2023
    Títol en diferents idiomes: Desarrollo de hidrolizados proteicos antihipertensivos a partir de un coproducto vegetal Desenvolupament d'hidrolitzats proteics antihipertensius a partir d'un coproducte vegetal
    Data de la defensa del treball: 2023-06-22
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: antihipertensión, péptidos bioactivos, hidrolizados de coproductos vegetales antihypertension, bioactive peptides, hydrolysates of vegetable co-products antihipertensió, pèptids bioactius, hidrolitzats de coproductes vegetals
    Confidencialitat: Si
    Títol en la llengua original: Development of antihypertensive protein hydrolysates from a vegetable co-product
    Director del projecte: García Ruiz, Almudena
    Ensenyament(s): Bioquímica i Biologia Molecular
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Bioquímica y biotecnología
    Biochemistry and biotechnology
    Bioquímica i biotecnologia
    Antihipertensius
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar