Treballs Fi de Grau> Infermeria

La qualitat de vida emocional de les dones amb càncer de mama.

 • Identification data

  Identifier: TFG:3262
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3262
 • Authors:

  Guimerà Foix, Lidia
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-06-30
  Abstract: INTRODUCCIÓ: La qualitat de vida emocional de les dones amb càncer mamari és tan important com la supervivència d’aquestes. Durant molts d’anys, el model biomèdic havia deixat enrere les emocions i sentiments que experimentaven aquestes dones amb el diagnòstic. OBJECTIUS: descriure les emocions desplaents quant al diagnòstic i envers els diferents tractaments, descriure variables externes que repercuteixen sobre la qualitat emocional i quin és el paper d’infermeria. METODOLOGIA: estudi documental i descriptiu, realitzat mitjançant una revisió bibliogràfica sistèmica de publicacions en bases de dades de ciències de la salut des de setembre de 2020 fins febrer del 2021. RESULTATS: es recopilaren 24 articles científics validats per la taula CASPe. CONCLUSIÓ: és essencial identificar als pacients oncològics com una població amb necessitats mèdiques, psicològiques i socials particulars. Atendre les emocions de la dona en l’àmbit sanitari, juntament amb un bon suport familiar augmenta el benestar i empodera la dona en la presa de decisions.
  Subject: Infermeria
  Language: Català
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Guimerà Foix, Lidia
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: La calidad de vida emocional de las mujeres con cáncer de mama The emotional quality of life of women with breast cancer La qualitat de vida emocional de les dones amb càncer de mama.
  Work's public defense date: 2021-06-09
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: cáncer de mama, calidad de vida, emociones breast cancer, quality of life, emotions càncer de mama, qualitat de vida, emocions
  Confidenciality: No
  Title in original language: La qualitat de vida emocional de les dones amb càncer de mama.
  Project director: Querol Vidal, María Paz
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar