Treballs Fi de Grau> Infermeria

Atenció prehospitalària al pacient traumàtic casteller

 • Identification data

  Identifier: TFG:5193
 • Authors:

  Morillas Canals, Mireia
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-08-01
  Abstract: La realització d’una correcta intervenció en l’àmbit prehospitalari davant d’un pacient traumàtic casteller és primordial per fer la valoració inicial, immobilització del pacient, cures vitals i trasllat al centre de referència. La metodologia d’estudi és de caràcter qualitatiu amb diverses entrevistes a infermeres amb experiència, que consideren que és fonamental l’experiència, la formació específica, i el coneixement dels protocols d’actuació actualitzats, per tal de realitzar les cures d’infermeria, amb una adequada gestió de les emocions en intervencions amb elevada càrrega assistencial. A més, es remarca la importància de la comunicació interprofessional, el coneixement de les funcions de cada professional i dels recursos sanitaris disponibles. També es fa referència a l’àmbit de la prevenció i seguretat amb mesures actives i passives en el món casteller, per tal d’evitar lesions de caràcter greu.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Department: Infermeria
  Student: Morillas Canals, Mireia
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Atenció prehospitalària al pacient traumàtic casteller Prehospital care for the traumatic "casteller" pacient Atención prehospitalaria al paciente traumático "casteller"
  Work's public defense date: 2022-06
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: atenció prehospitalària, castells, pacient traumàtic, cures d’infermeria i protocol d’actuació Pre-hospital care, “castells”, traumatic patient, nursing care, and performance protocol atención prehospitalaria, "castells", paciente traumático, cuidado de enfermería y protocolo de actuación
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Atenció prehospitalària al pacient traumàtic casteller
  Project director: Espin Aguade, Pablo
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar