Universitat Rovira i Virgili

Objectius del repositori institucional

La principal finalitat del repositori institucional és fer visible la producció docent i investigadora realitzada pels membres de la comunitat universitària de la URV i, al mateix temps, facilitar-hi l'accés de forma gratuïta, d'acord amb el mandat per fomentar l'accés obert a la URV aprovat per Consell de Govern (18 de desembre de 2013).

Els objectius del repositori institucional són:

Les metadades dels registres dipositats al repositori institucional de la URV es serveixen sota una llicència CC-by 3.0 ES Creative Commons CC-by 3.0 ESque autoritza que es comparteixin (copiar i distribuir en qualsevol format) i s'adaptin (remesclar, transformar i crear per a qualsevol finalitat, inclús comercial) sempre i quan se'n reconegui l'autoria.

Aquesta llicència fa referència exclusivament a les metadades associades als documents dipositats i en cap moment substitueix o altera les llicències i permisos propis de cada un d'ells.

El repositori institucional de la URV garanteix l'accés perpetu i la preservació dels seus continguts mitjançant l'emmagatzematge en servidors segurs de la Universitat i compleix amb els requeriments tècnics necessaris per garantir la interoperabilitat amb d'altres sistemes d'informació.

Per rebre més informació podeu dirigir-vos a repositori(ELIMINAR)@urv.cat.