Articles producció científica> Història i Història de l'Art

Entrevista a Luisa Girondo

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9246341
    Autors:
    Albert Irigoyen Zaragoza
    Resum:
    Entrevista amb la professora Luisa Girondo, que encara l’últim curs com a docent de Didàctica de la Matemàtica a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, i que ha centrat la seva carrera acadèmica a la formació de Mestres i a respondre qüestions de currículum i interdisciplinarietat educativa. En aquesta entrevista es tracten temes com la importància de les matemàtiques en el dia a dia, la formació matemàtica en els Graus de Mestres i en la formació permanent, i les aptituds i qualitats que ha de reunir un bon mestre de matemàtiques a primària i a secundària. Al llarg d’aquestes línies, la professora Girondo no s’oblida d’aspectes com la precarització laboral de gran part del professorat actual a la universitat o el futur de l’educació matemàtica en aquests temps en què la digitalització ha irromput a l’aula i ha obert nous horitzons d’investigació.
  • Altres:

    Autor segons l'article: Albert Irigoyen Zaragoza
    Departament: Història i Història de l'Art
    Autor/s de la URV: Irigoyen Zaragoza, Albert
    Resum: Entrevista amb la professora Luisa Girondo, que encara l’últim curs com a docent de Didàctica de la Matemàtica a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili, i que ha centrat la seva carrera acadèmica a la formació de Mestres i a respondre qüestions de currículum i interdisciplinarietat educativa. En aquesta entrevista es tracten temes com la importància de les matemàtiques en el dia a dia, la formació matemàtica en els Graus de Mestres i en la formació permanent, i les aptituds i qualitats que ha de reunir un bon mestre de matemàtiques a primària i a secundària. Al llarg d’aquestes línies, la professora Girondo no s’oblida d’aspectes com la precarització laboral de gran part del professorat actual a la universitat o el futur de l’educació matemàtica en aquests temps en què la digitalització ha irromput a l’aula i ha obert nous horitzons d’investigació.
    Àrees temàtiques: Educación Ciencias sociales
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: albert.irigoyen@urv.cat albert.irigoyen@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0003-2896-0006 0000-0003-2896-0006
    Data d'alta del registre: 2024-07-27
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://revistes.urv.cat/index.php/comeduc/article/view/3015
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referència a l'article segons font original: Comunicació Educativa. (32): 7-24
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Albert Irigoyen Zaragoza (2019). Entrevista a Luisa Girondo. Comunicació Educativa, (32), 7-24
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2019
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Educación
    Ciencias sociales
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar