Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Valorización de lías de vino como ingredientes antihipertensivos

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9335147
    Autors:
    Bravo, F.I.López-Fernández-Sobrino, R.Muguerza, B.
  • Altres:

    Autor segons l'article: Bravo, F.I.; López-Fernández-Sobrino, R.; Muguerza, B.
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: Bravo Vázquez, Francisca Isabel / López Fernández, Raul / Muguerza Marquínez, Maria Begoña
    Àrees temàtiques: Química Planejamento urbano e regional / demografia Interdisciplinar Ciências ambientais Ciências agrárias i Biotecnología Administração pública e de empresas, ciências contábeis e turismo
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: franciscaisabel.bravo@urv.cat begona.muguerza@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0002-6468-3088 0000-0001-7384-8588
    Data d'alta del registre: 2024-11-23
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referència a l'article segons font original: Bio Web Of Conferences. 68 04004-04004
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Bravo, F.I.; López-Fernández-Sobrino, R.; Muguerza, B. (2023). Valorización de lías de vino como ingredientes antihipertensivos. : EDP Sciences
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2023
    Tipus de publicació: Proceedings Paper
  • Paraules clau:

    Química
    Planejamento urbano e regional / demografia
    Interdisciplinar
    Ciências ambientais
    Ciências agrárias i
    Biotecnología
    Administração pública e de empresas, ciências contábeis e turismo
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar