Autor segons l'article: Bravo, F.I.; López-Fernández-Sobrino, R.; Muguerza, B.
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Bravo Vázquez, Francisca Isabel / López Fernández, Raul / Muguerza Marquínez, Maria Begoña
Àrees temàtiques: Química Planejamento urbano e regional / demografia Interdisciplinar Ciências ambientais Ciências agrárias i Biotecnología Administração pública e de empresas, ciências contábeis e turismo
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: franciscaisabel.bravo@urv.cat begona.muguerza@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0002-6468-3088 0000-0001-7384-8588
Data d'alta del registre: 2024-02-03
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/full_html/2023/13/bioconf_oiv2023_04004/bioconf_oiv2023_04004.html
Referència a l'article segons font original: Bio Web Of Conferences. 68 04004-
Referència de l'ítem segons les normes APA: Bravo, F.I.; López-Fernández-Sobrino, R.; Muguerza, B. (2023). Valorización de lías de vino como ingredientes antihipertensivos.
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
DOI de l'article: 10.1051/bioconf/20236804004
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2023
Tipus de publicació: Proceedings Paper