Articles producció científica> Química Analítica i Química Orgànica

A Rapid Method to Predict Beer Shelf Life Using an MS-Based e-Nose

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9365236
    Autors:
    Lima, A.C. deAceña, L.Mestres, M.Boqué, R.
  • Altres:

    Autor segons l'article: Lima, A.C. de; Aceña, L.; Mestres, M.; Boqué, R.
    Departament: Química Analítica i Química Orgànica
    Autor/s de la URV: Aceña Muñoz, Laura / Boqué Martí, Ricard / De Lima E Silva, Ana Carolina / Mestres Solé, Maria Montserrat
    Codi de projecte: PID2019-104269RR-C33 / AEI / 10.13039/501100011033
    Paraules clau: Reduced inequalities
    Àrees temàtiques: Nutrição Interdisciplinar Food science & technology Food science Ciências ambientais Ciências agrárias i
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: anacarolina.delima@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat ricard.boque@urv.cat laura.acena@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0001-9805-3482 0000-0001-7311-4824 0000-0001-5942-9424
    Data d'alta del registre: 2024-11-23
    Codi del projecte 2: Grant number 2021FI_B2 00851
    Programa de finançament 2: Secretaria d’Universitats i Recerca of the Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Programa de finançament: Programa Estatal de Generación de Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i y de I+D+i Orientada a los Retos de la Sociedad. Proyectos de I+D+i Retos Investigación 2017-2020
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referència a l'article segons font original: Beverages. 10 (1): 11-11
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Lima, A.C. de; Aceña, L.; Mestres, M.; Boqué, R. (2024). A Rapid Method to Predict Beer Shelf Life Using an MS-Based e-Nose. Beverages, 10(1), 11-11. DOI: 10.3390/beverages10010011
    Acrònim: ALLFRUIT4ALL
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2024
    Acció del programa de finançament: Ciencias y tecnologías de alimentos
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Food Science,Food Science & Technology
    Reduced inequalities
    Nutrição
    Interdisciplinar
    Food science & technology
    Food science
    Ciências ambientais
    Ciências agrárias i
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar