Author, as appears in the article.: Lores, M. Lozano, N.
Department: Estudis de Comunicació
e-ISSN: 2013-9985
Abstract: L'interès per la comunicació de riscos alimentaris ha augmentat notablement en els últims trenta anys. El motiu principal ha estat la necessitat de gestionar les diferents alarmes i crisis alimentàries que han succeït des del cas de les vaques boges a la meitat dels anys noranta. Tot i que les institucions han comprovat que la comunicació de risc és vital per a la gestió d'aquestes situacions, és molt difícil posar-la en pràctica de forma efectiva a causa dels múltiples factors que la componen. A més, des de fa uns anys, s'ha sumat la irrupció dels mitjans de comunicació social (social media) i els webs 2.0. Aquests nous canals tenen una sèrie d'implicacions que fan repensar les lògiques comunicatives de les institucions.
licence for use: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Keyword in other language: Comunicació de risc Social Media seguretat alimentària
ISSN: 1130-183X
Last page: 72
Journal volume: 1
Papper version: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Link to the original source: https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000191/00000015.pdf
Licence document URL: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Article's DOI: 10.2436/20.3008.02.25
Entity: Universitat Rovira i Virgili.
Journal publication year: 2012
First page: 59