Data alta repositori: 2019-07-22
Resum: «La Tina corre una mica, esquiva un bassal, puja dues escales, saluda el conserge i creua l’entrada del lloc més saborós del món: l’Escola Xocolatina. — Rinnnng! —sona el timbre—. Tothom a rentar-se les mans! —criden per megafonia. Comencen les classes del dia.» This book is based on the workshops given by the URV and ICIQ wich explain that behind the taste, the form, the smell and the history of chocolate ther is a great deal of science.
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Paraules clau: «Tina corre un poco, esquiva un charco, sube dos escaleras, saluda al conserje y cruza la entrada del lugar más sabroso del mundo: la Escuela Chocolatina.- ¡Rinnnng! -suena el timbre. - ¡Todos a lavarse las manos! -gritan por megafonía. Comienzan las clases del día.»Tras el gusto, la forma, el aroma...
Idioma: Anglès
Tipus de document: info:eu-repo/semantics/bookPart
Tipus de document: info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book
Autor: Text de Joana Sabata. Il·lustracions d'Armand
URL del document: http://llibres.urv.cat/index.php/purv/catalog/view/340/360/831-1
Publicat per (editora): Publicacions URV i Piscina, un petit oceà
Nom del document: The Chocolate School
ISBN: 978-84-8424-726-5
Any de publicació del llibre: 2018