Conjunts de dades de producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

The phenolic contents from Navelina sweet orange pulps from the northern (NO) and southern (SO) hemispheres by HPLC-ESI-MS/MS expressed as mg/kg dw ± SD (n = 3, each).

  • Dades identificatives

    Identificador: PC:4057
    Autors:
    Iglesias-Carres, Lisard
  • Altres:

    Matèria: Bioquímica
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Identificador del investigador: 0000-0003-0768-0611
    Publicat per (editora): Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Publicacions relacionades: Iglesias-Carres, L., Mas-Capdevila, A., Bravo, F. I., Aragonès, G., Muguerza, B., & Arola-Arnal, A. (2019). Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges. PLOS ONE, 14(1), e0211267. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211267
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    DOI: 10.1371/journal.pone.0211267.t004
    Tipus de document: info:eu-repo/semantics/other
    DOI de la publicació relacionada: 10.1371/journal.pone.0211267
    Data alta repositori: 2019-01-30
    Autor: Iglesias-Carres, Lisard
    Paraules clau: phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
    Grup de recerca: Nutrigenòmica
    Any de publicació de la dataset: 2019
    Títol del conjunt de dades: The phenolic contents from Navelina sweet orange pulps from the northern (NO) and southern (SO) hemispheres by HPLC-ESI-MS/MS expressed as mg/kg dw ± SD (n = 3, each).
  • Paraules clau:

    Bioquímica
    phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar