Tesis doctorals> Departament de Medicina i Cirurgia

Efectos de la reducción de sal en el aspecto y el sabor del pan precocido congelado

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1198
  • Autors:

    Vila Martí, Anna
  • Altres:

    Data: 2013-05-10
    Departament/Institut: Departament de Medicina i Cirurgia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/119367
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Vila Martí, Anna
    Director: Solà Alberich, Rosa Maria
    Format: application/pdf 239 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: hipertensión arterial sal pan precocido
    Títol: Efectos de la reducción de sal en el aspecto y el sabor del pan precocido congelado
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar